+358 40 540 8132info@mapos.fi

Ohjelmisto

MAPOS-OHJELMISTO

Visuaalinen seuranta myymälöistä

Mapos avaa sinulle näkymän myymälöihin ja jakelukanaviin sekä varmistaa jakelutiemarkkinoinnin onnistumisen helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.
Ovatko arvokkaat POS-materiaalit hyötykäytössä ja tuotteet näyttävästi esillä?

Mapos-ohjelmistosta näet yhdellä silmäyksellä mikä on esillepanojen tai kampanjavalmisteluiden tilanne eri myymälöissä ja jakelukanavissa. Voit tarkastella yhdellä klikkauksella avautuvasta näkymästä selkeitä kuvia esillepanoista ja hyvin jäsenneltyjä tietoja kyseisen myymälän tai palvelupisteen tapahtumista.Tuomme myymälät toimistolle

Reaaliaikainen ja pitkälle visualisoitu näkymä markkinoinnin kenttätoimiin antaa uudenlaisen kyvyn nähdä ja reagoida nopeasti mahdollisiin myynnin esteisiin tai esillepanojen ja POS-materiaalien puutteisiin.

Mapos helpottaa työtäsi myös ketjukeskusteluissa sekä päämiesraportoinnissa, kun kaikki tieto on reaaliaikaista ja läpinäkyvää. Myyntiedustajat, myymälähenkilöstö tai menekinedistäjät raportoivat käyntinsä nopeasti mobiilia, tablettia tai tietokonettaan hyödyntäen. Mapos on erittäin helppokäyttöinen, nopea ja kustannustehokas työkalu sekä kenttähenkilökunnalle että myynti- ja markkinointijohdolle.

Asiakkaan tarpeet ja toimintamallit sanelevat, Mapos mukautuu

Ohjelmisto räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Ohjelmistoa kehitetään tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa, jonka ansiosta myymälämarkkinointi on Mapoksen käyttöönoton myötä aiempaa tuloksellisempaa. Kysy lisää omiin tarpeisiisi soveltuvasta lisäratkaisusta! 


Edut

  • helppokäyttöinen, nopea ja kustannustehokas
  • tuo uudenlaista tehoa myymälä- ja jakelutiemarkkinoinnin johtamiseen
  • tuottaa myynnin kasvua
  • säästää aikaa sekä kentällä että toimistolla
Pos-materiaalitKenttätoimenpiteet